Георги Гьоков се срещна с гражданите на Сливен и изрази

...
 Георги Гьоков се срещна с гражданите на Сливен и изрази
Коментари Харесай

Георги Гьоков подкрепи сливенската листа

 Open photo

 

Георги Гьоков се срещна с жителите на Сливен и изрази своята поддръжка за листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Тук съм по покана на Деян Дечев и ген. Кольо Милев - хора, които познавам и на които може да се разчита. При диалога ни с тях преди срещата коментирахме, че имаме силите и опциите да реализираме добър резултат на изборите, тъй като на идващото ръководство е нужна лява партия, с цел да преминат хората по-леко през рецесиите “, разяснява Гьоков.

Бившият министър на труда и обществената политика Гьоков акцентира триумфите на Българска социалистическа партия по време на работата на последното постоянно държавно управление, които са главно в обществената сфера. „ Българска социалистическа партия потвърди с работата си, че страната може да организира дейни политики в полза на хората. “

Според Деян Дечев, по време на предизборната акция се оказва, че други партии се хвалят с неща, които в действителност са визитната картичка на Българска социалистическа партия за миналото ръководство.

Гьоков означи също и десетте незабавни ограничения, които партията залага да се случат в първите 100 дни от ръководството, а точно таван на цените, изземване на свръхпечалбите от енергийните сдружения и справедливото преразпределение към семействата и промишлеността, да се усили минималната работна заплата, необлагаем най-малко, който да е прагът на бедността, преизчисляване на пенсиите и други.

Обсъдени бяха и част от локалните проблеми, а въпросите на присъстващите бяха свързани също с повишение на приходите, студентските заеми, приемането на детски надбавки, основаването на Закон за възрастните хора и други

Бившият обществен министър изрази увереност, че е въпрос на време хората да усетят резултата от обществените ограничения, които Българска социалистическа партия отстоява. За това е значимо и на изборите хората да гласоподават с 28 номер, с цел да може политиката в полза на жителите да продължи да се случва.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР